waarom heeft jouw bedrijf een website nodig

Een website maakt jou vindbaar

 

Een eigen website maakt het gemakkelijk voor jouw klanten om meer over je bedrijf te weten te komen. Door een goed gemaakte website wint jouw bedrijf aan naamsbekendheid. Je bent niet meer beperkt tot het ronselen van klanten in de nabije buurt van jouw bedrijf. Via jouw website vertel je klanten ook veel meer over jouw producten en diensten.

 

Gemakkelijk

Een website is voor jouw bedrijf een gemakkelijke manier om te connecteren met jouw klanten. Jouw klanten hebben de mogelijkheid jouw producten en diensten opnieuw te bekijken wanneer ze dat willen en waar ze dat willen. Jouw website laat potentiële klanten weten wie jij bent en wij jouw bedrijf voor hen kan betekenen. Als eigenaar van een Chimpsters website voeg je zelf eenvoudig producten, diensten, of nieuws toe aan jouw website, dit ondersteund door onze support dienst.

 

Publiciteit

 

De eerste stap na het oprichten van jouw bedrijf zou het laten ontwikkelen van een website moeten zijn. Een website is één van de goedkoopste marketing kanalen. In tegenstelling tot elke ander vorm van promotie kan je op jouw website enorm veel informatie over je producten en diensten tonen. Een website is ook het enige reclame middel waarbij jouw klant direct kan overgaan tot een aankoop of offerte aanvraag. promoties en aanbiedingen kunnen vlot en zonder enige vorm van extra kosten online geplaatst worden. 

 

Geloofwaardigheid

Tegenwoordig gaat iedere consument online op zoek naar het product of dienst die ze nodig hebben. Zo reserveert 73% van de bevolking een tafel in een restaurant online. 53% hiervan met een mobiele telefoon, heb jij nog geen website of is jouw website nog niet aangepast aan de mobiele gebruiker dan verlies jij deze klant. 

Elke bedrijf verhoogt zijn omzet met een kwalitatieve, moderne en responsive website, de bezoekers zien jou ook als een geloofwaardig bedrijf waar ze vertrouwen in hebben

 

Bereikbaarheid

Een website is altijd bereikbaar voor zowel uw vaste als potentiële klanten. Steeds meer mensen gebruiken hun tablets of smartphones om te bepalen waar ze gaan kopen en kopen het dan ook direct online aan. Met jouw eigen professionele website, kunnen zij je website opzoeken en zelfs buiten de kantooruren aankopen of reservaties doen bij jouw bedrijf.

 

Een website is een must!

 

Een goede professionele website is een absolute must! De website werkt voor jou en laat de omzet van jouw bedrijf groeien. Een website die hoog scoort in Google en goed vindbaar is voor jouw klanten kost bij ons slechts €695. Contacteer ons vandaag nog voor jouw persoonlijke offerte

CHimpsters
WEB - PRINT - VIDEO

Proudly designed by chimpsters

Contact informatie

 

Chimpsters

Blommekens 85 bus 17

9900 Eeklo

050 66 79 59

info@chimpsters.be

 

Send

BEDANKT! Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

Wij bezorgen jou zo snel als mogelijk onze offerte

uw website voor €595

ontvang onze vrijblijvende offerte