Bovenaan in Google

Direct bezoekers en klanten  

Met een Google Adwords campagne zorgt u ervoor dat uw website direct wordt gevonden, wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt. U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken, of u te bellen.

 

Adverteren met Google Adwords is een van de beste manieren om direct nieuwe klanten naar jouw website te sturen. In de meeste gevallen levert een Google Adwords campagne u al binnen de week nieuwe klanten op.

Adverteren met Google Adwords 

Gegarandeerd resultaat

Winstgevend adverteren

Het is uiteraard het doel van de campagne dat het jou meer opbrengt dan dat het kost. Daarom is het belangrijk om van tevoren de doelstelling van de campagne goed af te stemmen. Wij geven jou een indicatie van wat jouw campagne gaat opleveren. Je weet dus van bij de start wat jouw return on investment zal zijn.

Voordelig adverteren op google

Bekijk hier onze verschillende Google Adwords pakketen. Probeer nu 3 maand vrijblijvend​

Voer onze gratis website check uit

en kom te weten op welke punten uw website verbeterd kan worden

Eenvoudig een snelle adwords campagne

Zoekwoorden onderzoek

Wij bepalen samen welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken en hoe vaak ze naar de door jou aangeboden diensten op zoek zijn. Aan de hand van deze zoekwoorden en jouw doelen zetten wij een professionele campagne op.

Rapportage

Wij bezorgen jou een maandelijks rapportage van de behaalde doelen en de resultaten per advertentiegroep, wij bespreken ook met jouw welke advertentiegroepen het beter doen dan ander en waar we dienen bij te sturen .

 

Analyseren & optimaliseren

Van zodra jouw campagne online staat starten wij met de analyse en gebruiken deze data en resultaten om uw campagne verder te optimaliseren. Wij blijven op regelmatige basis de data analyseren en sturen bij waar nodig.

 

 

Duidelijke resultaten

Je ontvangt van ons op maandelijkse basis een uitgebreid rapport met de resultaten van jouw campagne. Je kan zelf het verloop van de campagne volgen op jouw eigen dashboard.

CHimpsters
WEB - PRINT - VIDEO

Proudly designed by chimpsters

Contact informatie

 

Chimpsters

Blommekens 85 bus 17

9900 Eeklo

050 66 79 59

info@chimpsters.be

 

Send

BEDANKT! Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

Wij bezorgen jou zo snel als mogelijk onze offerte

uw website voor €595

ontvang onze vrijblijvende offerte